Καλώς ήλθατε στο χώρο μελών!

Η Εταιρεία Ι. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε δραστηροποιείται στο χώρο εδώ και 60 χρόνια όντας μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες σε είδη κυνηγίου , ψαρέματος ,κατάδυσης και ειδών κολύμβησης και έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα έχει αναπτυχθεί και στη Λιανική με ένα κατάστημα 400 τ.μ στο κέντρο της Λάρισας,όπου και η έδρα της εταιρίας,και πραγματικά αποτελεί τον παράδεισο για όλους όσους ασχολούνται με αυτό που αναφέρουμε συνήθως ως χόμπυ.

ΚΥΝΗΓΙ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΣΚΙ CAMPING

Ανεπτυγμένα όλα στο δικό τους χώρο και με την αντιπροσώπευση των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού για την κάθε κατηγορία ,προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ενημέρωση στον καταναλωτή και την πιο αξιόπιστη λύση για να επιδοθεί στην αγαπημένη του δραστηριότητα με επιτυχία και πάνω από όλα με ασφάλεια!

THE NORTH FACE -SALOMON –COLUMBIA-EIDER-ICEPEAK-MEINDL-AIGLE-ODLO-WILD BLUE-MAC-OCEANREEF-MARES-CRESSI-APNEA-TECHNISUB-OMER-PICASSO-BERETTA-BENELLI-FRANCHI-FABARM-EYELINE-AQUA SPHERE…

είναι μόνο λίγες από τις υπογραφές αξιοπιστίας της εταιρίας ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ που βέβαια δεν ξεπερνούν την αξιοπιστία που προσφέρει από μόνη της η 60χρονη πορεία εμπειρίας της εταιρίας και διαρκούς εξέλιξης και εναρμόνισης με την ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας των σπορ.

Καλάθι ΑγορώνΠροσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο