Θεολόγος Ηλιού

Την τύχη του για ακόμα μια φορά δοκιμάζει ο Χρήστος Βασιλειάδης από τη Θεσσαλονίκη, με την ελπίδα ότι φέτος θα φθάσει στον Βόρειο Πόλο και θα διασχίσει τον Αρκτικό Κύκλο. Ο 36χρονος dj συμμετέχει και φέτος σε διεθνή διαγωνισμό γνωστής εταιρείας, ώστε να ψηφιστεί εκπρόσωπος της Μεσογείου και να ξεκινήσει το ταξίδι του. Ο ίδιος συμμετείχε και πέρυσι στον διαγωνισμό και ενώ έδειχναν όλα πως θα είναι ο νικητής, έχασε την πρώτη θέση για λίγες ψήφους...

«Το ποντιακοελληνικό πείσμα μου με οδήγησε στην απόφαση μου να συμμετέχω ξανά» δηλώνει στο makthes.gr o Χρήστος Βασιλειάδης. Η επιθυμία του να κερδίσει τον διαγωνισμό και να σηκώσει την ελληνική σημαία κάτω από το Βόρειο Σέλας, είμαι μεγαλύτερη από πέρυσι και δηλώνει αποφασισμένος πως δεν θα χάσει φέτος. «Δεν γίνεται να χάσω ξανά. Πείσμωσα, θύμωσα και είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ», αναφέρει.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης ζητάει την στήριξη όλων των Ελλήνων ανά τον κόσμο, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην παγωμένη ήπειρο και να διανύσει 300 χιλιόμετρα σε επτά ημέρες με ένα έλκηθρο και έξι σκυλιά. Έμπνευση για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό αποτελεί ο αδελφός του, Βαγγέλης Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος Έλληνας που κέρδισε τον διαγωνισμό πριν δυο χρόνια και ταξίδεψε στο Βόρειο Πόλο.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 Δεκεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν τον Χρήστο Βασιλειάδη στην ιστοσελίδα του αγώνα δρόμου fjallraven polar:

https://polar.fjallraven.com/contestant/?id=7015&backpage=1&order=popular&fbclid=IwAR3rcru0TL0NdMrhd2JNC4SKJUe1xUvmannMDw8AYjj6YWHO6q_qXt55KPA

Το βίντεο που ετοίμασε για την προσπάθειά του: