Αμάνικο Columbia Shimmer Mens Timbers Vest Red
Αμάνικο Columbia Shimmer Mens Timbers Vest Red

Κωδικός : Shimmer Timbers Red

Τιμή: 87,50 €
Κανονική τιμή: 125,00 €
  Μέγεθος
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή:

Η τεχνολογία Omni-Shield® σας προσφέρει προστασία από μια ξαφνική βροχή ή από ένα φλυτζάνι γεμάτο καφέ που θα χυθεί πάνω σας.


Περισσότερες Πληροφορίες:
Τα υφάσματα με την τεχνολογία Οmni-Shield® έχουν μια επίστρωση που τους επιτρέπει να αντιστέκονται σε όλα τα υγρά με θερμοκρασία μικρότερη των 750C και να μην απορροφούνται από τις ίνες του υφάσματος. Αυτή η επεξεργασία δεν επηρεάζει την αναπνευσιμότητα και την υφή του υφάσματος. Επιπλέον τα υφάσματα Omni-Shield® στεγνώνουν 3-5 φορές γρηγορότερα από τα συμβατικά και δεν κρατούν υγρασία στις ίνες τους. Αυτό τα κάνει πιο ελαφριά ακόμα κι όταν είναι βρεγμένα.

Η τεχνολογία Omni-Shield® εφαρμόζεται σε μια μεγάλη γκάμα ρούχων και παπουτσιών κατάλληλων για τις υπαίθριες δραστηριότητες, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε απρόοπτες καταστάσεις ακόμα κι όταν δεν είστε έτοιμοι γι’αυτές.

 

 Η τεχνολογία Omni-Heat είναι ο απόλυτος ρυθμιστής της θερμοκρασίας του σώματος. Τεχνικά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια σας εξασφαλίζουν τη ζεστασιά που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε τη ζωή στη φύση και το χειμώνα. Κι αυτό δεν το λέμε έτσι αυθαίρετα. Έχουμε κάνει τις μετρήσεις μας, τις δοκιμές μας στο εργαστήριο, έχουμε τεστάρει τη νέα τεχνολογία από τις Άλπεις μέχρι τις Άνδεις και τα αποτελέσματα είναι αδιάσειστα: 20% περισσότερη ζέστη!

Οmni-Heat™ Thermal Reflective

Οι ασημένιες κουκίδες αντανακλούν τη θερμότητα κάνοντας την επένδυση 20% πιο ζεστή από οποιαδήποτε άλλη. Επιπλέον η επένδυση Οmni-Heat αναπνέει για να απομακρύνει την υγρασία του σώματος και να αποτρέπει την υπερθέρμανση.

Οmni-Heat™ Thermal Insulation

Ελαφριά και μαλακή μόνωση που προσφέρει τη μεγαλύτερη συγκράτηση θερμότητας ανά γραμμάριο, χρησιμοποιώντας 50% ανακυκλωμένα υλικά.
Δείτε επίσης: